Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Drive Up Services€ 74,00 - week
€ 9,25 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Fast Shuttle Parking - Valet€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Eazzy Park Rijnlanderweg€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Perfect Parking€ 84,00 - week
€ 10,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Xclusive Parking€ 84,99 - week
€ 10,62 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht omtrent goedkoop lang parkeren Schiphol ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol. U kunt alle parkeermogelijkheden vergelijk door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. 

1. Drive Up Services (€ 74,00 / week)

Drive Up Services

Een parking Schiphol goedkoop die zeer goed beoordeeld wordt is de shuttleservice van Drive Up Services. Deze vindt u dan ook terug op de eerste plaats. U parkeert hier zelf uw auto, waarna een shuttlebus u in 8 minuten naar de luchthaven brengt. De parkeerplaats en bijbehorende pendeldienst zijn 24 uur per dag geopend. Het verlichte parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag gecontroleerd wordt. Op het terrein is een wachtruimte met toilet aanwezig, zodat u comfortabel kunt wachten op de shuttlebus.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

2. Fast Shuttle Parking - Valet (€ 80,00 / week)

Fast Shuttle Parking

Het goedkoop parkeren bij Schiphol doet u onder andere bij de nummer 2 in deze lijst: Fast Shuttle Parking. U geniet hierbij van een valetservice, waarbij u direct bij de luchthaven uit uw voertuig stapt. Deze parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar, waarbij de chauffeur uw auto parkeert op een verhard en goed beveiligd parkeerterrein. Zo is er omheining aanwezig en camerabewaking die 24/7 gecontroleerd wordt. Verder voert de chauffeur een voertuiginspectie uit om eventuele schade te beperken.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

3. EazzyPark Rijnlanderweg (€ 80,00 / week)

EazzyPark Rijnlanderweg

Op de derde plek, en dus zeker een plek waar u kunt parkeren Schiphol goedkoop, staat EazzyPark Rijnlanderweg. Dit is één van de twee locaties van EazzyPark bij Schiphol. U kunt hier 24 uur per dag terecht, waarbij u na het parkeren met uw autosleutel op zak in 10 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Het nette parkeerterrein is verhard en voorzien van verlichting en een slagboom. Met behulp van camerabewaking wordt het terrein en de geparkeerde voertuigen goed in de gaten gehouden.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

4. Perfect Parking (€ 84,00 / week)

Perfect Parking

Op de vierde plaats en daardoor een zeer goede keuze als u wilt parkeren bij Schiphol goedkoop: Perfect Parking. U parkeert hier in combinatie met een valetservice, waarbij u direct bij de luchthaven uitstapt. Ter plaatse neemt een chauffeur uw voertuig over en parkeert deze op het eigen parkeerterrein. Ondertussen loopt u de vertrekhal binnen, op weg naar de security. De parkeerservice is 24/7 geopend, waarbij uw auto geparkeerd wordt op een afgesloten en van camerabewaking voorzien terrein.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

5. Xclusive Parking - Shuttle (€ 84,99 / week)

Xclusive Parking

Op de vijfde plaats vindt u Xclusive Parking, een goede keuze voor voordelig parkeren Schiphol. Deze parkeeraanbieder is 24 uur per dag geopend, waarbij u na het parkeren in ongeveer 8 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren, want uw auto wordt niet meer verplaatst. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking voor de veiligheid. Tevens is er verlichting, een wachtruimte en toilet aanwezig. Zo kunt u in alle comfort wachten op de shuttlebus.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren

green-parking-goedkoop-parkeren-schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u zeker zijn van goedkoop Schiphol parkeren op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Uw auto parkeren Schiphol goedkoop is gemakkelijker gedaan dan gezegd!

 

Het parkeeraanbod bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen34
🏆 Best beoordeeldComfort Parking
💶 GoedkoopsteVakantie Parking
📍 Dichtst bij luchthavenComfort Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024
  • Wilt u goedkoop parkeren op Schiphol? Vergelijk alle mogelijkheden, selecteer de gewenste parkeerplaats en ga onbezorgd op reis!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving